Persondatapolitik

Persondatapolitik

Unik Forsikring registreret Agentur ApS ønsker, at beskytte vores kunders privatliv og persondata, Unik Forsikring registreret Agentur ApS overholder Persondataforordningen (GDPR) og øvrig lovgivning på området.

Når du køber en forsikring eller beder om et tilbud gemmer vi de oplysninger du oplyser til os, vi beder kun om almindelige persondata som: navn, adresse, telefon nr., mail og cpr. nr.
Dit cpr. nr. bruger vi til at kunne identificere dig.
Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtigelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de er blevet indsamlet.
Som kunde har du mulighed for, at få oplyst hvilke oplysninger vi har om dig, det er ofte oplysninger om: navn, adresse, telefon nr., mail og cpr. nr., samt skadesoplysninger. – ønsker du at få berigtiget disse oplysninger kan du kontakte os på: info@unikforsikring.dk.​

Andre modtagere af personoplysninger

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Unik Forsikring registreret Agentur ApS videregiver eller videresælger ikke dine personlige oplysninger til andre end de nedennævnte parter.• ETU Forsikring A/S• Dandomain• Nets Denmark A/S• CPR-registeret• Offentlige myndigheder, hvis loven kræver dette

Samt mellem dit nuværende selskab (når du ønsker at flytte en forsikring til ETU Forsikring A/S) og dit kommende selskab (når du ønsker at flytte din forsikring til et andet selskab) dette sker elektronisk via branchens EDI system.

Den dataansvarlige for bearbejdning af oplysningerne er:

Unik Forsikring registreret Agentur ApS
N.J. Fjords Alle 11
1957 Frederiksberg C

Mail: info@unikforsikring.dk